arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Parhaat ruletti strategiat yleiskatsaus & testit

Googlen viimeisimpien hakutrendien mukaan pelkästään Suomi rulettistrategioita verkossa etsivien ihmisten määrä on noussut 10 000:een. Tämä tarkoittaa, että ihmiset yrittävät tehokkaasti löytää ammattimaisia menetelmiä pelin voittamiseksi ja sen varmistamiseksi, että heillä on yliote. Kyllä, internetissä on todellakin valtava määrä tietoa ruletti strategiat. Silti syy tähän on se, että internetlähteet periaatteessa kirjoittavat tietoja toisistaan uudelleen ja tekevät vääriä ja perusteettomia johtopäätöksiä, jotka voivat johtaa pelaajan harhaan. Mutta onko olemassa yhtä tiettyä strategiaa, jonka avulla voit voittaa kaiken?

Vastaus on monimutkaisempi. Me Roulette77:ssä tiedämme, mitä odottaa ruletti strategiat valinnassa ja miksi yksi kuvio voi itse asiassa olla paljon tehokkaampi kuin toinen. Tiimimme on testannut laajasti joitain suosituimpia variantteja, jotta saat sen yliotteen, jonka haluat pelissäsi ja varmistat, että olet todella pelisessioidesi huipulla.

Analysoimme paras ruletti strategiat perusteellisesti varmistaaksemme, että ymmärryksesi eri strategioista on vankka ja tehokas, mikä johdattaa sinut seuraavaan voittoyhdistelmään.

Parhaat ruletti strategiat yleiskatsaus & testit

Pelaa älykästä strategiallamme. Muuta tietoa voittoiksi!

Optibet
5/5
Hyväksytään FI-pelaajat
Bonus 100% jopa €200
Panos x30
Rulettipelien määrä 5+
Live-jakaja true
Maksutavat
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • trustly

Ruletti järjestelmien testit

Paras tapa tietää, toimiiko ruletti järjestelmä todella, on testata se huolellisesti. Olemme mielellämme testanneet kymmeniä käyttökelpoisia strategioita, joita pidetään matemaattisesti järkevinä ja tehokkaina tapoina pelata. Vaikka voit oppia vain yhden strategian ja pitäytyä siinä, useampien mallien saatavuus antaa sinulle mahdollisuuden kierrättää niitä ja hämmentävää kasinoita.

Mutta ennen kuin teet sen, sinun on varmistettava, että pelaat strategialla, johon voit luottaa pitkällä aikavälillä. Tässä me tulemme mukaan. Varmistamme, että kaikki strategiat tuottavat tilastollisesti relevantteja tuloksia, jotka auttavat sinua olemaan parhaassa pelissäsi ja saavuttamaan parhaat synergiat ja tehokkuudet.

Siksi testasimme jokaisen strategian. Testataksemme strategioita, käytimme demopeliä. Toisille-satunnaislukugeneraattori, jossa simuloidaan ohjelmoituja liikkeitä, jotka täsmälleen toistavat ruletin matemaattisen mallin. Koska yksi peli ei riitä tulosten tarkkuuteen, olemme tehneet tuhansia rulettipyöräkierroksia tarjotaksemme luotettavaa tietoa jokaisesta strategiasta tai järjestelmästä.

On syytä selittää ero ruletti järjestelmä ja ruletti strategiat välillä. Pelisysteemi on tietty pelikäyttäytymismalli, joka toimii tietyissä olosuhteissa. Samaan aikaan strategia on monimutkaisempi ja pitkäaikaisempi ratkaisu, jonka avulla voit tehdä säätöjä pitkän aikavälin peliskenaariossa. Strategia voi sisältää järjestelmiä. Tutustutaan nyt joihinkin saatavilla oleviin strategioihin ja järjestelmiin.

 • Martingale Strategia
  Roulette77 Strategy 1

  Martingale

  Martingale on yksinkertaisin strategia, jota tulet koskaan kokeilemaan. Pohjimmiltaan tässä strategiassa haluat tuplata tappion, jotta voit saada sen takaisin. Kun olet tehnyt sen, palaat peruspanostusyksikköön ja jatkat panostamista perusyksiköllä, kunnes häviät - sitten tuplaat.

  Tietoja Martingale-järjestelmästä
 • Käänteinen Martingale Strategia
  Roulette77 Strategy 2

  Käänteinen Martingale

  Käänteinen on klassisen Martingalen vastakohta. Tässä tapauksessa tuplaat jokaisen voiton jälkeen. Tuplaat, kunnes saavutat tappion. Kun häviät, palaat perusyksikköön ja jatkat perusyksikön panostamista, kunnes voitat - sitten tuplaat. Näin yksinkertaista se on.

  Tietoja Käänteinen Martingale -järjestelmästä
 • Suuri Martingale Strategia
  Roulette77 Strategy 3

  Suuri Martingale

  Tässä menetelmässä panostat saman summan, kunnes häviät. Kun häviät, kaksinkertaistat panoksesi ja lisäät siihen vielä yhden yksikön. Tällä tavoin yrität saada takaisin häviämäsi panoksen, mutta saat samalla hieman voittoa. Se on toinen versio Martingale-järjestelmästä.

  Tietoja Suuri Martingale -järjestelmästä
 • D'alembert Strategia
  Roulette77 Strategy 4

  D'alembert

  D'alembert on toinen ammattilaispelaajien käyttämä kelluva rulettitaktiikka. Tässä tapauksessa lisäät yhden yksikön tappion jälkeen ja pienennät panostasi yhdellä yksiköllä, kun onnistut voittamaan panoksen. Näin toimitaan niin kauan kuin haluat jatkaa pelaamista.

  Tietoja D'alembert-järjestelmästä
 • Labouchere Strategia
  Roulette77 Strategy 5

  Labouchere

  Labouchere kehottaa sinua ottamaan summan, jonka haluat menettää, ja jakamaan sen useisiin pieniin panoksiin. Jos voitat vedon sarjasta. Jos häviät vedon, lisäät kyseisen vedon sekvenssin oikealle puolelle ja jatkat pelaamista.

  Tietoja Labouchere-järjestelmästä
 • Fibonacci Strategia
  Roulette77 Strategy 6

  Fibonacci

  Fibonacci on ruletti järjestelmä, joka on sidottu universaalien lukujen sarjaan. Sinun ei tarvitse muuta kuin siirtää tämän järjestelmän numeroita ylös tai alas ja säätää panoksiasi sen mukaan, voitatko vai häviätkö. Sarjan seuraava numero on kahden edellisen luvun summa.

  Tietoja Fibonacci-järjestelmästä
 • Romanowsky Strategia
  Roulette77 Strategy 7

  Romanowsky

  Romanowsky rikkoo tavanomaiset uhkapelimallit ja laittaa sinut lyömään vetoa kahdesta tusinasta ja kahdesta kulmavedosta. Näin sinulla on noin 86,5 prosentin mahdollisuus onnistua ja 13,5 prosentin mahdollisuus hävitä. Sitä pidetään suhteellisen hyvänä järjestelmänä, joka voi auttaa sinua sopeutumaan jaloillesi ja tavoittelemaan parempia strategioita.

  Tietoja Romanowsky-järjestelmästä
 • 666 Järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 8

  666 Järjestelmä

  The 666 System is considered an aggressive strategy but one that is fairly safe as well as gives you a good statistical probability of scoring a victory. In this strategy, you will bet on every number except for the four. A payout of 35:1 on a straight bet is more than enough to help you make up for a loss with this system, and it definitely works.

  Noin 666 järjestelmä
 • 36 Strategia Strategia
  Roulette77 Strategy 9

  36 Strategia

  Tämä strategia perustuu ajatukseen, että numerolla 36 on hyvät mahdollisuudet voittaa. Siksi voit asettaa minkä tahansa vedon, johon sisältyy panostaminen high/low, parillinen/pariton tai punainen/musta, varmistaaksesi, että 36:n lisäksi katat myös muut panokset.

  Noin 36 strategia
 • Oscar Grind Strategia
  Roulette77 Strategy 10

  Oscar Grind

  Tässä strategiassa aloitat panostamalla yhden yksikön. Panoksesi nousee yhdellä yksiköllä jokaista voittoa kohden. Jos häviät, oletusarvo on yksi yksikkö, mutta lisäät siihen yhden yksikön, joten pelaat nyt kahdella yksiköllä perusyksikkönäsi.

  Tietoja Oscar Grind -järjestelmästä
 • Fisherin strategia Strategia
  Roulette77 Strategy 1

  Fisherin strategia

  Fisher-strategiassa sinun on yksinkertaisesti asetettava neljä panosta ja katsottava, kuinka monta voittoa ja tappiota sait. Jos häviät kaikki neljä, käytät kolmen ensimmäisen panostuksen summan uuden panostuksen tekemiseen - panostat vain parillisiin/parittomiin numeroihin.

  Tietoja Fisherin-strategia
 • Contra Bet Strategia
  Roulette77 Strategy 2

  Contra Bet

  Contra Bet tunnetaan myös nimellä Contra D'Alembert, ja strategiassa panostetaan parillisiin panoksiin, eli panoksiin, jotka maksavat 1:1. Aina kun voitat, lisäät yhden yksikön seuraavan kierroksen summaan. Jokaisesta tappiosta vähennät yhden yksikön, mutta et kuitenkaan koskaan mene yhtä yksikköä pienemmäksi peruspanokseksi.

  Tietoja Contra Bet -järjestelmästä
 • 4567 Strategia Strategia
  Roulette77 Strategy 3

  4567 Strategia

  4567:ää ylistetään yhdeksi tehokkaimmista ja paras ruletti strategia. Pelaajilla on 63 %:n mahdollisuus voittaa, ja heidän on tehtävä panoksia ja tuplattava ne käyttämällä 4567 jaksoa tappion jälkeen.

  Tietoja 4567-strategia
 • 150€ Järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 4

  150€ Järjestelmä

  Tämä on tarkoitettu ihmisille, joilla on löysempi lompakko. Panostat 50€ kymmeniin sarakkeisiin. Sitten panostat toisiin kymmeniin tai sarakkeisiin. Panostat sitten 5€ mihin tahansa jäljellä olevista 12 numerosta. Tämä se on.

  Noin 150€ Järjestelmä
 • 24 + 8 järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 5

  24 + 8 järjestelmä

  Tässä strategiassa sinulla sanotaan olevan 90 prosentin mahdollisuus voittaa. Asetat panokset 1. ja 3. kymmeneen panokseen. Sitten asetat 10 yhden yksikön panosta mille tahansa kymmenelle numerolle, jotka ovat jäljellä 2. tusinapalstalla. Tämä on se. Pyörität pyörää ja toivot hyvää tulosta.

  Noin 24 + 8 järjestelmä
 • 64% Strategia Strategia
  Roulette77 Strategy 6

  64% Strategia

  Järjestelmä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sinulla on 64 prosentin mahdollisuus voittaa, ja sitä pidetään yleisesti hyvänä strategiana. Tässä panostat eurooppalaiseen rulettiin (yksi nolla) ja valitset yhden kolmesta kymmenestä käytettävissä olevasta panoksesta. Tämä antaa sinulle 64 prosentin todennäköisyyden onnistua.

  Noin 64% strategia
 • Hollannin järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 7

  Hollannin järjestelmä

  Tämä on negatiivinen progressiivinen strategia, mikä tarkoittaa sitä, että kuten Martingaalissa, panoksesi kasvavat, jos päädyt tappiolle. Jos voitat, panoksesi palautuvat siihen perusyksikköön, jonka olet valinnut pelin alussa.

  Tietoja Hollannin järjestelmä
 • Tier Et Tout järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 8

  Tier Et Tout järjestelmä

  Tier et Tout on jännittävä järjestelmä varojen hallintaan varsinaisen pelisuunnitelman sijaan – voit käyttää sitä toisella strategialla. Käytännössä otat panoksen summan ja asetat ensin 1/3 siitä. Sitten panostat 2/3, jos häviät. Jos voitat, nostat panossummaa.

  Tietoja Tier Et Tout järjestelmä
 • Masse Egale järjestelmä Strategia
  Roulette77 Strategy 9

  Masse Egale järjestelmä

  Tämä strategia on kenties yksi yksinkertaisimmista, joita tulet koskaan asettamaan. Ideana on, että et koskaan muuta panostuksiasi millään tavalla - tämä tarkoittaa, että panostuksen perusyksikkösi toistuu loputtomiin, kunnes päätät vetäytyä pelistä tai siirtyä toiseen pöytään.

  Tietoja Masse Egale järjestelmä
 • Shotwell strategia Strategia
  Roulette77 Strategy 10

  Shotwell strategia

  Tämä on hyvin uusi strategia, joka on ollut käytössä 1970-luvulta lähtien. Siinä pelaajilla on käytössään kaksi panostussarjaa - kuuden rivin ja neljän suoranumeron panokset. Katat siis yhteensä 10 numeroa. Tämä on riskialttiimpi strategia, mutta se on matemaattisesti perusteltu.

  Tietoja Shotwell strategia
Strategiatyypit

Varoitus pelaajat

Vaikka strategia voi tuntua nopeasti voimaannuttavalta, on tärkeää pitää mielessä, että mikään suunnitelma tai taktiikka ei anna sinulle 100 prosentin voittomahdollisuutta. Talon etu on olemassa syystä, ja pitkällä aikavälillä kasino voittaa aina - tai niin ainakin sanotaan. Mutta yhdeksän tappiota rulettipyörässä peräkkäin on todellakin erittäin kova ja pitkä todennäköisyys. Nämä strategiat ovat kuitenkin edelleen erinomaisia ohjeita siitä, miten rulettiharrastusta kannattaa lähestyä ja mitä odottaa. Muista, että käyttämällä ruletti taktiikat olet tilastollisesti paljon todennäköisemmin päätymässä voittoon lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Mutta tätä varten kannattaa ymmärtää, minkä tavoitteen asetat itsellesi, ymmärtää esimerkiksi alkuperäiset pelikassatietosi. Ja siitä riippuen valita tasapainoisin menetelmä, joka tietyllä todennäköisyydellä voi tuoda sinut lähemmäs tavoitetta.

Dr. Edward O. Thorp

Dr. Edward O. Thorp, amerikkalainen matematiikan professori, keksijä, peluri, kirjojen "The Mathematics of Gambling", "Beat the Dealer" jne. kirjoittaja, joka itse asiassa rakensi ruletin ennustuskoneen, mainitsi kerran, että:

Et voinut voittaa yhtäkään suurta uhkapeliä, koska jos olisit voittanut ne, ne olisivat muuttaneet sääntöjä tai ne olisivat lopettaneet toimintansa.

Jaa strategiasi ja lähetä arvioomme

Kerro meille ainutlaatuisesta menetelmästäsi, jota emme ole käsitelleet. Testaamme strategiaasi ja arvioimme sen

Strategiat vedonlyöntityypeittäin

Ymmärrämme, että pelaajilla voi olla erityisiä mieltymyksiä, ja siksi haluamme aina olla avuksi ja auttaa sinua. Siksi olemme laatineet luettelon menetelmistä, jotka toimivat suhteessa tiettyihin vetoihin. Voit siis nopeasti siirtyä niihin vaihtoehtoihin, jotka sopivat parhaiten pelityyliisi.

Mitä on otettava huomioon ruletti strategiat valittaessa

Rulettistrategian valitseminen on tietenkin usein hyvin henkilökohtainen asia. Mutta voi olla myös käytännöllisiä ja objektiivisia tekijöitä, jotka on syytä ottaa huomioon, ennen kuin valitset strategian. Siksi halusimme esitellä sinulle useita asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, kun valitset haluamasi pelistrategian.

 • Odotettu arvo ja volatiliteetti

  On tärkeää, että sinulla on selkeä käsitys siitä, että kasinon odotusarvo on aina negatiivinen, mikä tarkoittaa, että mitä kauemmin pelaat, sitä todennäköisemmin häviät. Siksi on tärkeää ottaa nämä tekijät huomioon, kun valitset pelistrategiaa. Jotkin strategiat ovat suoraviivaisempia kuin toiset, ja sinun on otettava huomioon mahdollisuutesi hävitä panos. Jotkin strategiat antavat sinulle 63 prosentin tai jopa suuremman mahdollisuuden voittaa tai niin väittävät, mutta Martingaleen pitäytyminen on usein vaihtoehto, jota monet uudet pelaajat harkitsevat ensin.

 • Pöytä ja panostusrajat

  Muistatko, että Martingale perustuu siihen, että tuplaat tappion jälkeen? Haluat pelata pöydissä, joissa on korkeammat panostusrajat, jos haluat käyttää tätä strategiaa mahdollisimman hyvin ja optimaalisesti. Tämä johtuu siitä, että sinulla on mahdollisuus joutua vaikeuksiin, jos saavutat panostusrajan liian pian. Siksi haluat myös varmistaa, että progressiivista strategiaa käyttäessäsi valitset aina pöydän, jonka panostusrajat mahdollistavat sen, että saat kokemuksestasi kaiken irti.

 • Kuinka paljon rahaa sinulla on

  Vedonlyöntitekniikan valitsemiseksi sinun on myös otettava huomioon, kuinka paljon rahaa sinulla on. Onko pelikassasi hieman suurempi ja pystytkö siksi ottamaan hieman enemmän riskejä vai tarvitsetko kehittyneen strategian, joka tarjoaa kannattavampia tuloksia, jos vain teet oikeat vedot? Pelikassa on hyvä ottaa huomioon - erityisesti progressiivisissa strategioissa. Sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi alkupääomaa, jotta strategia toimii yksinkertaisesti sanottuna.

 • Kuinka paljon aikaa sinulla on

  Aika voi olla varsin tärkeää, jotta strategia toimii rulettipelissä. Jotkin strategiat edellyttävät, että luotat panosten tasaiseen etenemiseen ja odotat voittavasi niistä. Tämä vie kuitenkin luonnollisesti enemmän aikaa. Kun valitset ruletti taktiikat, sinun on otettava huomioon, kuinka paljon aikaa haluat pelata tai kuinka paljon sinulla on aikaa. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että jos haluat pelata live-rulettia strategioiden avulla, sinun on ymmärrettävä, että panostukseen kuluva aika ei ole täällä paljon, yleensä enintään 20 sekuntia, joten sinulla ei voi olla aikaa tehdä monimutkaisia panosyhdistelmiä.

 • Minkä tyyppistä peliä pelaat

  Jotkin tekniikat toimivat paremmin tietyntyyppisten peliversioiden kanssa. Näin ollen sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua, jos käytät eurooppalaisen ruletin kaltaista ratkaisua. Amerikkalaisessa ruletissa on kaksi nollaa, ja monet pelaajat ovat samaa mieltä siitä, että tämä voi olla todellinen ongelma, kun haluat varmistaa voiton tai saada strategian toimimaan. Siksi sinun pitäisi aina olla valmistautunut ja tietoinen siitä, mitä odottaa, kun valitset yhden version toisen sijaan.

! Tärkeitä tietoja ja neuvoja

Pitkällä aikavälillä todennäköisyydet ovat sinua vastaan

Kasinon talon edun vuoksi ei ole mitään keinoa päästä eroon kasinon pitkäaikaisesta edusta sinuun nähden, ja se on vain tosiasia. Vaikka talon etu olisi kuinka pieni tahansa, se toimii sinua vastaan, joten on tärkeää olla konservatiivinen ja olla ottamatta riskejä. Loppujen lopuksi odotusarvo kasinolla on aina negatiivinen, kuten edellä mainittiin, mikä tarkoittaa, että mitä kauemmin olet pelissä mukana, sitä suuremmat ovat tappion mahdollisuudet.

Älä maksa "erityisistä" strategioista

Älä koskaan maksa strategioista, jotka lupaavat sinulle rulettimaailman. Kaikki tiedot, jotka sinun pitäisi tietää ruletista, ovat jo saatavilla, ja ne tekevät varmasti mahdolliseksi sen, että voitat tai häviät vakiomääriä. Älä luota keneenkään, joka kertoo sinulle, että on olemassa salainen kaava menestykseen - sitä ei ole.

Google #1 sivun ruletti strategiat eivät aina toimi

Vaikka saatat olla taipuvainen klikkaamaan vain Googlen ensimmäisiä tuloksia, suosittelemme, että yrität pysyä parhaiten tutkituissa ja perustelluissa lähteissä. Jos mielestäsi jokin asia puuttuu Googlen ykkössivun tuloksista, se on niin, ja sinun kannattaa etsiä paremmin selitetty lähde!

Strategiatesti vaatii vähintään 1000 pyöräytystä perustellakseen

Se on aivan totta. Ainoa tapa testata, toimiiko strategia, on saada enemmän kierroksia, joita voi olla 1000 tai enemmän. Kaikki riippuu itse strategiasta. Miksi? Koska pienemmissä näytteissä on marginaalivirhe. Kaikki kasinopelit, joissa käytetään satunnaislukugeneraattoria, testataan yli 100 000 kertaa, jotta voidaan varmistaa, että palautus pelaajalle on X-prosenttiosuus. Siksi sama pätee myös strategioiden testaamiseen.

Strategiaan Liittyviä Kuumia Aiheita

Haluat varmasti tietää enemmän siitä, miten rulettistrategiat toimivat, ja tämä on hyvin ymmärrettävää. Siksi olemme koonneet luettelon rulettia koskevista lisäresursseista ja -materiaaleista. Kannattaa muistaa, että Roulette77 ylläpitää kattavaa opasta strategiaresursseista, joiden tarkoituksena on aina kohottaa pelaamistasi ja auttaa sinua löytämään uutta tietoa ruletista. Päivitämme tietokantaamme uusimmilla peliin liittyvillä löydöksillä, jotka voivat antaa sinulle todellisen etulyöntiaseman menestyä seuraavassa rulettisessiossasi, pelasitpa sitten livenä tai verkossa.

Kirjoja rulettistrategioista

Päätelmä

Ruletin pelaaminen voi olla hauskaa ja palkitsevaa. Jos sinulla on 100 euroa varattuna tämän pelin pelaamiseen, älä huoli, sillä se riittää. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi budjetistasi maksimaalisen hauskuuden on tietää, että sinulle on olemassa oikea strategia. Vaikka mitään taikakaavaa ei olekaan, ja todennäköisyydet ovat todennäköisesti pitkällä aikavälillä sinua vastaan, strategiat tekevät ruletin pelaamisesta paljon hauskempaa ja helpompaa.

Muista noudattaa tahtia ja harkitse aina varojen kotiuttamista, jos sinusta tuntuu, että olet kerännyt terveen pelikassan. Kasino ei loppujen lopuksi ole hyväntekeväisyysjärjestö, ja siksi ei ole olemassa 100-prosenttista tapaa voittaa koko ajan. Ruletti strategiat auttavat ohjaamaan sinua menestykseen, mutta sinun on silti osoitettava hieman harkintaa. Roulette77 tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset strategiat, jotka ovat todistetusti toimivia ja tehokkaita tapoja pelata tätä ajatonta peliklassikkoa! Olemme testanneet ja päättäneet jokaisen strategian, emmekä pane pahaksemme, jos olet eri mieltä niiden kanssa. Joka tapauksessa haluaisimme toivottaa sinulle onnea ja pitää mielesi rauhallisena rulettia pelatessasi.

FAQs

Miten voittaa ruletissa joka kerta?

Ei ole olemassa mitään taikakastikekaavaa, jolla voit todella voittaa ruletissa - kertoimet ovat sinua vastaan, mutta (ja se on iso mutta) voit pelata ja voittaa keskipitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Et voita joka kerta, mutta voitat tarpeeksi usein kerätäksesi pienen kunnioitettavan voiton, ja joskus jopa enemmän. On tärkeää käyttää älykkäitä strategioita ja olla kärsivällinen, koska tätä se yleensä vaatii voittaakseen ruletissa pitkän ajan kuluessa - kärsivällisyyttä. Noudata strategialuetteloamme, ja huomaat, että menestyminen ei olekaan niin vaikeaa.

Toimiiko Martingale-järjestelmä?

Martingaalistrategia toimii teoriassa hienosti. Jokaisessa rulettipelissä on kuitenkin maksimipanostusraja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos epäonneksesi toteutuu yhdeksän tappiota peräkkäin, et voi tuplata panostasi uudelleen ja saada tappioitasi takaisin. Tämä on tämän strategian suurin ongelma - mitä jos häviät liian monta kertaa, ja tilastojen mukaan se on mahdollista? Älä myöskään unohda tyhjentynyttä pelikassaa eli pelissä voi tulla hetki, jolloin sinulla ei ole tarpeeksi varoja seuraavan panoksen asettamiseen tappioiden kompensoimiseksi. Se on kuitenkin edelleen erinomainen ruletti strategiat, jonka avulla voit kokeilla, voitko edistää pelaamistasi sen perusteella.

Mikä on talon etu ja miten se lasketaan?

Kasinon talon etu määräytyy pelissä olevien 0:iden määrän mukaan. Eurooppalaisen rulettipyörän onnistumisen todennäköisyys on 1:37. Voit siis käyttää kaavaa 1x1/37 = 0,0270270 x 100, jolloin saat 2,70270, jolloin talon etu on 2,70 %. Talon etu on tehokkaasti kasinon matemaattinen etu jokaista panostasi kohden. Ilman nollaa talon etua ei nimittäin olisi lainkaan, koska voit lyödä vetoa vain parillisilla ja epätasaisilla panoksilla ja saada 50 %:n mahdollisuuden. Nolla kuitenkin muuttaa tätä dynamiikkaa.

Onko olemassa laittomia strategioita?

Ei, kaikki strategiat, jotka perustuvat sattumaan ja matemaattiseen todennäköisyyteen, ovat itse asiassa täysin laillisia. Kasino voi silti pyytää sinua poistumaan, jos käytät strategiaa ja pidät siitä kiinni, mutta siinä ei ole mitään laitonta, että ymmärrät matemaattiset todennäköisyydet ja haluat antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet menestyä. Ainoa kerta, jolloin strategiaa pidetään laittomana, on se, jos päädyt itse asiassa sotkemaan peliä siirtämällä pelimerkkejä tai yrittämällä huijata jakajia.

Mitkä ovat vähemmän riskialttiita ruletti strategiat?

Yleisesti ottaen Reverse Martingale ja D'alembert ovat yleensä vähemmän riskialttiita strategioita. Ne on helppo ymmärtää ja omaksua, ja pelaajat arvostavat tätä. He haluavat yksinkertaisen ja suoraviivaisen tien voittoon, ja kaikki nämä strategiat sopivat tähän tarkoitukseen.

Onko sinulla kysyttävää? Kysy meidän Ruletti Wizardilta!
Kysy kysymys