arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Romanovsky-järjestelmä

Se ei ehkä ole kaikkein tunnetuin rulettipelin panostusjärjestelmä, mutta Romanovsky-järjestelmä on silti suosittu. Tämä panostusstrategia kehitettiin venäläisen uhkapelaajan Igor Romanovskyn toimesta. Hänen uskomuksensa mukaan rulettipelaajat voivat lisätä voittomahdollisuuksiaan panostamalla useita kertoja eri osiin pelipöydällä. Kuten monet muut suositut rulettipelin panostusstrategiat, Romanovsky-menetelmä on melko yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Siinä kuitenkin eroavaisuuksia muihin järjestelmiin siinä mielessä, että nykyinen veto ei riipu edellisen kierroksen tuloksesta. Tällä kertaa testaamme sitä pitkäaikaiseen peliin, analysoimme tulokset ja teemme johtopäätöksiä.

Miten Romanovsky-strategia toimii

Yksinkertaisesti sanottuna Romanovsky-järjestelmässä peitetään 32 rulettipöydän 37 numerosta. Tämä antaa pelaajalle 86,48% mahdollisuuden voittaa missä tahansa annetussa kierroksessa. Tietysti tämä strategia ei tarkoita suoraa panostusta jokaiseen numeroon. Se ei ole voittava lähestymistapa. Sen sijaan pelaaja asettaa kolmen yksikön panoksia kahdelle Dutzine-sarakkeelle ja yhden yksikön jokaiselle kahdelle ei-päällekkäiselle nurkalle lopuille 12 numerolle. Näin ollen on mahdollista tehdä kuusi erilaista yhdistelmää. Tämä on havainnollistettu alla.

Romanovsky Strategy

Kuten näet kuvasta, panostamme 3 euroa kahdelle kolmesta Dutzine-sarakkeesta ja sitten peitämme kaksi nurkkaa 1 euron pelimerkeillä. Tilastollisesti ottaen ei ole merkitystä, mille 2 Dutzine-sarakkeelle tai millä kahdelle nurkalle panostat; sinulla on aina 86,48% mahdollisuus voittaa. Katsotaanpa kolmea mahdollista kierroksen tulosta.

 • Voittaminen yhdellä nurkalla. Tämän todennäköisyys on 21,62%, ja kokonaistuotto on 1 euro. Tämä johtuu siitä, että panostamme yhteensä 8 euroa, joista menetämme 2 Dutzinea kumpikin 3 euron panoksella ja yhden nurkan 1 euron panoksella.
 • Voittaminen yhdellä Dutzinella. Tämän todennäköisyys on 64,86%. Kokonaistuotto on myös 1 euro, koska menetämme yhden Dutzinen 3 euron panoksella sekä kaksi 1 euron nurkkaa.
 • Yksikään panos ei voita. Tämän tuloksen todennäköisyys on 13,52%. Tappio - 8 euroa.

Kuten odottaa saattaa, perusyksikkö voi olla mikä tahansa haluamasi summa. Käytämme vain 1 euron peruspanosta pitääksemme asiat yksinkertaisina.

Katsotaan, miten tämä järjestelmä toimii käytännössä käyttämällä sitä viidessä kuvitteellisessa kierroksessa.

 • Kierros 1

  Vastoin odotuksia epäonnistumme täysin ensimmäisillä panoksillamme. Tämä jättää meidät 8 euron tappiolle.

 • Kierros 2

  Toisella kierroksella on hieman enemmän menestystä, kun osumme yhteen nurkkaan ja saamme 1 euron voiton. Olemme nyt yhteensä 7 euroa tappiolla.

 • Kierros 3

  Kolmannella kierroksella voitamme yhden Dutzin-vedon, joka tuo meille 1 euron voiton. Olemme nyt 6 euroa tappiolla.

 • Kierros 4

  Osutamme jälleen yhteen Dutzin-vedoista ja saamme 1 euron voiton. Olemme nyt 5 euroa tappiolla.

 • Kierros 5

  Viidennellä ja viimeisellä panoksellamme osumme yhteen nurkkaan ja saamme 1 euron voiton. Pääsemme viiden kierroksen kokeilusta 4 euron tappiolla.

Romanovskin rulettijärjestelmän testaaminen

Käytetään testityökaluna Google Sheetsiä. Matemaattinen malli perustuu jokaisen kierroksen kolmeen mahdolliseen lopputulokseen: Dutzinin voittaminen, nurkan voittaminen ja häviäminen.

Kullekin lopputulokselle on määritelty tietty todennäköisyys, joka on jo mainittu aiemmassa osiossa. Tämä helpottaa voittojen laskemista. Joten otetaan neljä pelaajaa, jotka käyttävät itsenäisesti Romanovskin vedonlyöntijärjestelmää, ja suoritetaan heidät 1000 kierroksen ajan. Jokaisella pelaajalla on alkuun 1000 euron pelikassa, ja peruspanos on 1 euro.

Simuloimme algoritmia ja teimme kaavion pelikassan tilasta 1000 kierroksen jälkeen:

Romanovsky Roulette System

Kuten selvästi nähdään, kaikkien kolmen pelaajan pelikassat vähenivät vähitellen heidän 1000 kierroksensa aikana. Neljä pelaajaa päättivät pelin seuraavilla pelikassoilla: 666 euroa, 666 euroa, 675 euroa, 756 euroa. Pelaaja numero 3 oli menestynein, kun hänen pelikassansa nousi huippuunsa 1032 euroon 88. kierroksella.

Tämä osoittaa, että Romanovskin strategia ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen peliin. Sen sijaan se sopii paremmin lyhyen aikavälin suunnitelmaksi. Jos järjestelmä tuottaa voittoa, pelaaja voi joko lähteä voiton kanssa tai vaihtaa toiseen pidemmän aikavälin strategiaan.

Romanovskin rulettistrategian sudenkuopat

Kuten mikä tahansa muu rulettivedonlyöntistrategia, Romanovskin järjestelmä ei takaa voittoa. Itse asiassa simulaatiomme osoittaa, että mitä pidempään seuraa tätä algoritmia pelin aikana, sitä todennäköisemmin pelikassa vähenee.

Mielestämme et saa odottaa erityisiä sudenkuoppia tai etuja täällä. Kuten minkä tahansa muun vedonlyöntistrategian kohdalla, sinun tulee olla tarpeeksi suuri pelikassa kestämään tappioputken. Oletetaan, että lähdet peliin pienellä 10 euron pelikassalla. Jos epäonnistut ensimmäisellä kierroksella, sinulla ei enää ole tarpeeksi pelikassaa jatkaa strategian käyttöä. Jos aiot kokeilla tätä menetelmää, varmista, että panostusyksikkösi ovat sopusoinnussa pelikassasi kanssa.

Yhteenveto

Olemme usein kuulleet ja lukeneet lausuntoja kuten: "Katso, Romanovskin järjestelmä toimii". Kuitenkin tällaisia ​​lausuntoja ei voida riittävästi tukea, koska matematiikka osoittaa toisin. Yllä testasimme tätä järjestelmää ja näytimme selvästi, miten pelikassan tila muuttuu pelin aikana. Kyllä, voittamisen todennäköisyys on 86,48%, mutta voiton tuoma voitto on vähäinen, kun taas tappio johtaa 8 yksikön laskuun.

Tämän strategian tehokkuus voidaan perustaa yksinkertaiseen matemaattiseen tosiasiaan. Jos häviämisen ja voittamisen todennäköisyydet ovat vastaavasti 13,6% ja 86,4%, voimme odottaa voittavamme 864 kierrosta jokaista 1 000 kierrosta kohden menettäen samalla 136 kierrosta. Tämän perusteella voimme odottaa menettävämme enemmän pitkällä aikavälillä.

Romanovskin järjestelmä antaa sinulle pienen etulyöntiaseman lyhyellä aikavälillä. Suosittelemme vahvasti, että tutkit uudelleen testiemme tulokset ja teet omat johtopäätöksesi. Toinen ehdotus olisi käyttää hieman korkeampaa peruspanosta. Tämä tekee pelistä hieman dynaamisemman ja tekee huipuista voimakkaampia.

Uusi strategiasi odottaa testaamista - pelaa rulettia oikeasti!

 • Optibet
  5/5
  Hyväksytään FI-pelaajat
  Bonus 100% jopa €200
  Panos x30
  Rulettipelien määrä 5+
  Live-jakaja true
  Maksutavat
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • neteller
  • trustly
 • Slothino
  4.7/5
  Hyväksytään FI-pelaajat
  Bonus 100% jopa €450
  Panos x30
  Rulettipelien määrä 30+
  Live-jakaja true
  Maksutavat
  • paysafe
  • entropay
  • neteller
  • skrill
  • visa
  • mastercard
  • trustly
 • Ninja Casino
  4.7/5
  Hyväksytään FI-pelaajat
  Bonus €5
  Panos -
  Rulettipelien määrä 15+
  Live-jakaja true
  Maksutavat
  • visa
  • mastercard
  • trustly
  • zimpler
Onko sinulla kysyttävää? Kysy meidän Ruletti Wizardilta!
Kysy kysymys